randomzieken.jpg
Home Vervoerssoorten Airport Service
Airport service PDF Afdrukken E-mail


Van Helvoort Airport Service: Voor zakenreis of vakantie.
Met moderne voertuigen, voorzien van voldoende bagagemogelijkheden, en met onze achtpersoons-bussen met DVD-scherm, verzorgen wij dagelijks talloze ritten naar en van Schiphol en andere internationale vliegvelden. Alle taxi’s zijn voorzien van data-communicatieapparatuur, GPS en navigatiesysteem.

Een vakantie die begint bij de voordeur… Dat is iets wat we allemaal wel willen. Geen gesjouw met bagage, geen parkeerproblemen of wachten op de bus of de trein. Gewoon vanaf thuis rechtstreeks naar het vliegveld. Het kan met Van Helvoort Airport Service! Dag en nacht. Zo hebt u een zorgeloze start van uw vakantie. Van Helvoort Airport Service is waarschijnlijk minder duur dan u denkt. Indien men de prijs van langdurig parkeren op het vliegveld rekent en daar de benodigde  brandstof nog eens bij telt, zijn de kosten van Van Helvoort Airport Service zeker niet hoog en in ieder geval goedkoper dan een normale taxirit. Het is bij Van Helvoort Airport Service mogelijk om tegen meerprijs een privé auto of bus te reserveren. Dit is met name prettig voor mensen die liever niet in combinatie met andere reizigers willen reizen. Wij beschikken over luxe auto’s van het merk Mercedes en Volkswagen.

Binnen de volgende gemeente's gelden de vaste tarieven:

America, Asten, Bernheze, Best, Boekel, Boxtel, Boxmeer, Cuijk, Deurne, Eindhoven, Geffen, Geldrop, Gemert-Bakel, Grave, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Griendtsveen, Laarbeek, Lierop, Mierlo, Mill en Sint Hubert, Meerlo-Wanssum, Nuenen, Nuland, Gerwen en Nederwetten, Oss-Ravenstein, Reek, Schaijk, Schijndel, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Sint Oedenrode, Sevenum, Someren, Son & Breugel, Uden, Veghel, Veldhoven, Venray, Vinkel, Vught, Wijchen en Zeeland. Voor toeslagen buiten deze regio kunt u ons bellen, 0492-361111.

Van Helvoort Airport Service brengt u niet alleen naar Schiphol maar ook naar diverse andere vliegvelden.


KLIK HIER VOOR AIRPORT TARIEVEN (combinatie of privé)

Download HIER een boekingsformulier